Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


FACE WASH
Face wash reinigt de huid op zachte wijze, zonder deze uit te drogen.


AFTER SHAVE CREAM
Elke scheerbeurt veroorzaakt huidbeschadiging en uitdroging van de huid. After Shave cream heeft hydraterende en huidherstellende eigenschappen o.a. via een aantal huididentieke lipiden. De crème bevat tevens een sterke moisturizer, bisabolol ter verzachting en een zonnefilter.

TOTAL ENERGIZER
Deze hydraterende crème is vooral gericht op het bestrijden van het effect op de huid van vermoeidheid en stress. De werkstoffen verhogen de energievoorziening van de cel, bevorderen de microcirculatie en werken ontgiftend. De crème bevat tevens een sterke anti-oxidant en een zonnefilter.
 

VITAL SKIN SOLUTION
Vanaf 30-jarige leeftijd begint onze huid te verouderen als gevolg van een verminderd celmetabolisme, slechtere doorbloeding en een afnemende hydratatiegraad. Vitamine Q10 en Ginkgo biloba verbeteren de algehele conditie van de huid. Zo bevorderen zij het celmetabolisme, waardoor meer collageen en elastine wordt gevormd, wat rimpelvorming tegengaat. Ginkgo biloba is ook een sterke anti-oxidant. De crème bevat tevens een krachtige moisturizer en een zonnefilter.0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807