Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


ACNECARE
Acnecare dient voor de effectieve behandeling van een huid met acne op basis van tea tree oil, een werkstof met zeer sterke antibacteriële en ontstekingswerende eigenschappen. Tea tree oil is voor deze toepassing ingekapseld in cyclodextrine. Dit werkstofcomplex heeft als voordeel dat de antibacteriele werking langer aanhoudt, er geen ontleding door oxydatie kan optreden en praktisch reukloos is. Cyclodextrine absorbeert talg en remt bovendien de productie van talg, waardoor minder comedonen ontstaan. Toepassing tweemaal daags

ALOë VERA DAY CREAM
Deze soepele crème combineert de verzorgende eigenschappen van aloë vera met de helende werking van calendula. Een sterke moisturizer zorgt voor een verhoogde hydratatiegraad van de huid. De crème bevat tevens een zonnefilter. De crème is geschikt voor elk huidtype en is een prima basis voor de make-up.

ALOë VERA NIGHT CREAM
Dit is de vettere variant van de aloë vera day cream. En heeft een herstellende werking
 

AZULEN CREAM
De werkstof azuleen, afkomstig uit de kamilleplant, heeft een ontstekingsremmende en verzachtende werking. De combinatie met de helende werking van calendula maakt deze crème dan ook vooral geschikt voor een gevoelige en beschadigde huid of een geïrriteerde huid na het scheren. Ook te gebruiken ter kalmering van de huid na het epileren, harsen en verwijderen van oneffenheden. Tevens een uitstekend massageproduct.

COLLAGEN DAY CREAM
Deze vitamine E bevattende lichtvette creme, is de ideale crème voor de wat oudere en rijpere huid. Collageen zorgt voor een betere vochtbalans, sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, terwijl avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en fytosterolen, die samen met vitamine E als radicaalvangers het verouderingsproces afremmen.De huid krijgt een mooi glanzend en strak aanzien. De crème bevat tevens een zonnefilter.

COLLAGEN NIGHT CREAM
Dit is de vettere variant (w/o type) van de Collagen day cream.En heeft een herstellende werking.

CUCUMBER CREAM
Een zijdezachte crème voor de verzorging van de jonge huid. Naast avocado-olie met zijn vitaminen en fytosterolen, bevat de crème een moisturizer en komkommerextract, wat de crème verzachtende en zuiverende eigenschappen geeft.

MYODERM DAY CREAM
Deze moderne anti-rimpel crème ontspant de mimische huidspiertjes van het gelaat, waardoor gelaatslijntjes en rimpels vervagen. De actieve werkstof is Argireline, een polypeptide met een botulineachtige werking, opgebouwd uit lichaamseigen aminozuren. Door gebruik van deze crème krijgt de huid zichtbaar een zachter aanzien en toont jonger en stralender. De crème bevat een zonnefilter.
 

MYODERM NIGHT CREAM
Dit is de vettere variant van de Myoderm day cream. En heeft een herstellende werking.

TELECARE
Een crème voor de doeltreffende behandeling van teleangiëctasie (couperose). Hierbij is sprake van fragiele capillairen met een verhoogde doorlaatbaarheid, vlak onder het huidoppervlak. Rutosiden (vitamine P) uit bosbes– en maretakextract verstevigen de vaatwand van de capillairen, waardoor de roodheid van de huid duidelijk afneemt.

RE-BALANCE CREAM
Deze mattende crème is speciaal gericht op de effectieve behandeling van de vette huid.Oorzaak van een vette huid is het gevolg van overactieve talgklieren onder invloed van het huideigen enzym 5-alpha-reductase. Met de werkstoffen Cupridon en Zincidon wordt dit enzym sterk afgeremd in zijn werking waardoor de talgproductie wordt genormaliseerd. De adstringerende werking van eikextract vernauwt tevens de talguitgangen. Met deze beide effecten neemt ook de kans op comedonen en eventuele ontstekingen (als bij acne) verder af. Avocado-olie zorgt voor de nodige vitaminen en het anti-aging effect. Re-balance cream bevat tevens een sterke moisturizer. Het zonnefilter titaandioxyde geeft bescherming tegen de schadelijke invloed van UV-straling. De huid herkrijgt hiermee weer haar jeugdige en frisse uitstraling.0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807