Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


ALGAE GEL MASK
Dit is een verkoelend gelmasker voor de gecombineerde en lichtvette huid. De jodiumhoudende alg stimuleert de vetstofwisseling, terwijl sporenelementen zorgen voor een gunstige mineraalbalans. De slijmstoffen uit de alg zorgen tevens voor een hydraterende werking.

ALOë VERA MASK
Dit crèmemasker is voor elk huidtype geschikt, maar vooral voor een vochtarme, verwaarloosde en geïrriteerde huid. Aloë vera extract heeft een veelzijdige werking. Naast kalmerende en desinfecterende eigenschappen werkt het ook hydraterend en wondhelend. Samen met de toegevoegde avocado-olie is dit één van de meest effectieve maskers.

CERELASTINE MASK
Een luxe masker voor een droge en verslapte huid op basis van ceramide- en elastineliposomen en een moisturizer. Het masker verhoogt de N.M.F. evenals de elasticiteit van de huid.

COLLAGEN MASK
Dit crèmemasker is als hydraterend masker ideaal voor de vochtarme tot droge en rijpe huid. Collageen herstelt de vochtbalans, waardoor een verslapte huid voller wordt en rimpels vervagen, daarbij ondersteund door de gunstige werking van avocado-olie wegens zijn stimulerende werking op de bindweefselstofwisseling en anti-ageing effect.
 

DEEP CLEANSING MASK
Dit is een zuiverend crèmemasker voor de vette en acne huid. Extracten van hoefblad, melisse en thym zorgen voor een kalmerende en antiseptische werking, terwijl avocado-olie met een hoog vitamine- en fytosterolgehalte de huid verzacht en beschermt, waardoor de conditie van de aangetaste huid opvallend verbetert. 
 

MOISTURIZING MASK
Moisturizing mask is een hydraterend gelmasker voor toepassing bij een vochtarme tot droge huid. Bevat naast een sterke moisturizer tevens aloë vera. Het masker kan ook worden toegepast als stay-on masker, d.w.z. het hoeft niet te worden afgenomen.

REVITAL GEL MASK
Dit masker is speciaal bestemd voor een droge huid, die tevens in een slechte conditie verkeert, kortom voor een huid die om extra verzorging vraagt, zoals bv. een wat oudere huid met verslapt bindweefsel. Collageen zorgt voor een betere vochtbalans en sojapeptiden stimuleren de celstofwisseling, leidend tot een duidelijke kwaliteitsverbetering van de huid. De huid wordt voller, mooi glad en egaal.

SENSITIVE SKIN MASK
Dit is een verzachtend crèmemasker voor de gevoelige huid, maar om zijn antiseptische eigenschappen ook zeer geschikt voor de acne huid. Bisabolol uit de kamille, samen met het extract van euphrasia, zorgen voor een kalmerende ontstekingsremmende werking en een betere huiddoorbloeding, terwijl avocado-olie bijdraagt aan een betere structuur van de huid, waardoor deze zachter en gladder aanvoelt.0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807