Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


EYE MAKE-UP REMOVER
Een zachte gel voor de effectieve verwijdering van make-up en waterproof mascara. Bisabolol, uit de kamilleplant, maakt dat deze cleanser extra zacht aanvoelt. Het product bevat geen emulgatoren en voelt niet vet aan.

EYE CONTOUR SERUM
Voor de dagelijkse verzorging van de gevoelige huid rond de ogen. Het serum bevat ogentroost met een verzachtende en huiddoorbloedende werking. Hamamelis extract verhoogt de huidtonus. Vitamine A bevordert celdeling, stimuleert de vorming van collageen en gaat verhoorning tegen, terwijl elastineliposomen de elasticiteit van het zachte weefsel om de ogen verhogen. Bij regelmatig gebruik van Eye Contour serum voelt de huid steviger en zachter aan, terwijl rimpels en huidlijntjes vervagen.

EYE CONTOUR CREAM
Deze crème is speciaal samen gesteld voor de gevoelige huid rond de ogen. Eye contour cream bevat ogentroostextract, sojapeptide, vitamine E en is bedoeld als nacht crème. Voor overdag adviseren wij Eye Contour Serum.

EYE CONTOUR MASK
Dit masker bevat plantaardige extracten, waaronder ogentroost, calendula en hamamelis, die zorgen voor een betere doorbloeding, een herstel van de vochtbalans en een versteviging van een verslapte huid. Vermoeide oogleden ontspannen, rimpels en kraaiepootje nemen af. Toepassing: na het aanbrengen van het masker de ogen afdekken met een oogcompres, bevochtigd met Eye Contour lotion, vervolgens het masker 15 minuten laten inwerken. In plaats van oogcompressen kan men ook eyepads aanbrengen met daaroverheen Paraffin mask voor een nog effectievere werking.0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807