Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


                                                                                               

In de salon wordt gewerkt met de producten van Nouvital.

Nouvital Cosmetics is een vrij nieuw innoverend en uitgebreid cosmeticamerk, die in Nederland wordt geproduceerd.

Alle producten zijn samengesteld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied, geheel conform de Europese richtlijnen.


 


Nouvital producten bevatten hoge concentraties van oorsprong natuurlijke werkstoffen die huidverbetering stimuleren.
Alle producten bevatten voornamelijk natuurlijke werkstoffen, zijn hypoallergeen én dierproefvrij!


Allergieproblemen komen zelden voor, omdat de huidverzorgingslijn géén lanoline, minerale oliën en tarwekiemolie (i.v.m. glutenintolerantie) bevat. Alle dagcrèmes zijn voorzien van een zonnefilter, wat huidveroudering door UV-straling tegengaat. Minerale olie (paraffinum liquidum) is vervangen door een vergelijkbare, eetbare component. Overbodige verpakkingen zijn weggelaten, wat goed is voor het milieu. 

Mocht u vragen hebben, ik beantwoord graag al uw productvragen!

 


Nouvital heeft een breed assortiment aan producten waardoor er altijd een geschikte behandeling en het juiste advies gegeven kan worden.

Daarbij heeft het een heerlijke geur, voelt het prettig aan en geeft het een uitstekend resultaat.


  Tevens zijn deze:

  • Hypoallergeen
  • Allergeenvrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën 
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Voorzien van een zonnefilter (alle dagcrèmes)
  • Dierproefvrij

                                                                Courtin 

 

 

     

 

In samenwerking met de grootste producent van Tea Tree olie in Australië heeft Courtin in 1995 een speciale antiseptische huidverzorgingslijn op de markt gebracht. 


Met name bij probleemhuiden zoals actieve en passieve acne, eczeem en psoriasis worden Courtin behandelingen in kuurverband aangeraden, waarbij de salonbehandeling gezien moeten worden als intensieve probleemoplossende behandeling. Tussen de behandelingen in is het van groot belang dat u met dezelfde Courtin producten uw huid blijft ondersteunen. Het resultaat van deze werkwijze zal u verbazen. Alle Courtin producten bevatten 100% zuivere Tea Tree olie. 

Tea tree olie heeft een bijzonder heilzame werking. Het kan onverdund worden aangebracht op geinfecteerde plaatsen, puistjes, snijwonden, insectenbeten, lichte brandwonden etc. Courtin acne Behandeling

De sleutel tot een gezonde, stralende huid.

Reiniging is bij een acne / onzuivere huid van essentieel belang, echter dient dit wel op een niet irriterende manier te gebeuren. Courtin is een merk wat specifiek gericht is op het behandelen van een acne / onzuivere huid. Het werkende bestanddeel is tea-tree olie.

Wat is tea-tree olie.

Tea-tree olie wordt geproduceerd van de bladeren van de Melaleuca alternifolia er zijn wel 1000 blaadjes nodig voor 1 druppel olie door middel van een technologisch proces met stoom wordt deze olie gewonnen. Hierdoor wordt een zuiverheid van 100% gekregen. De tea-tree olie in de Courtin producten komen uit Australië, waar tea-tree een officieel erkend medicijn is!! Er zijn ook tea-tree oliën van aanzienlijk mindere kwaliteit die de positieve werking van de zuivere olie missen.

Tea-tree heeft een anti-irriterende, kiemdodende, ontsmettende, antiseptische, pusuitdrijvende werking wat uitermate geschikt is voor behandeling van een acne huid. Het droogt de huid niet uit zoals veel andere middelen dat wel doen. 

Een juiste behandeling is van groot belang, als middelmatige tot ernstige acne lange tijd onbehandelt blijft ontstaan er veelal ontsierende littekens. De Courtin behandelingen zijn er op gericht om de huid zeer intensief te reinigen zonder deze te irriteren en/of uit te drogen.

 

 

 

 

 

 0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807