Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


AZULEN CLEASING OIL
Een zachte hydrophiele olie, vooral geschikt voor het reinigen van een droge en gevoelige huid. Men brengt het product aan op hals, gelaat en decolleté vervolgens masseert men met lauw water tot een melkachtige substantie ontstaat. Daarna de emulsie afnemen met compressen. Nabehandeling met Azulen lotion is erg verfrissend en, hersteld de zuurgraad van de huid.

CLEANSING FOAM
Deze lichtschuimende cleanser is vooral geschikt voor de wat vettere huid. Breng wat foam aan in de handpalm, voeg daaraan een ruime hoeveelheid water toe, wrijf tot een schuimende massa ontstaat en reinig daarmee de huid. Nabehandelen met Aloë vera lotion of Deep cleansing lotion.

CLEANSING MILK
Deze cleanser is geschikt voor elk huidtype. Breng het product aan op hals, gelaat en decolleté, pas vervolgens de reiniging toe. Met Aloë vera lotion nabehandelen.

ALOë VERA LOTION
Een fris geparfumeerde lotion voor de normale tot lichtvette huid. Aloë vera geeft met zijn veelzijdige werking de huid een echte opfrisser.Bevat 4% alcohol. Hersteld de zuurgraad van de huid.

AZULEN LOTION
Een lotion voor de gevoelige en snel geïrriteerde huid op basis van natuurlijk azuleen uit de kamillebloesem. Bevat 2% alcohol. Hersteld de zuurgraad van de huid.

DEEP CLEANSING LOTION
Een frisse lotion voor een huid met acne en een huid met een vettige tendens. Ook aan te bevelen voor de man als after shave. De lotion heeft een drievoudige werking. Eikenblad en hamamelis zorgen voor een adstringerende werking, kamille werkt desinfecterend en verzachtend, nog versterkt door groene thee-extract. Bevat 6% alcohol. 
 0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807