Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


AHA LYSING
AHA lysing is voor de behandeling van een dikke, vale en slecht doorbloede huid. Het betreft een lysing op basis van fruitzuur, dat er voor zorgt dat de dode opperhuidcellen worden verwijderd en de huid haar gezonde glans herkrijgt. Fruitzuren stimuleren tevens de bindweefselstofwisseling en functioneren als anti-ageing factor.

(De AHA Lysing en de Enzymatic peeling wordt alleen door de specialist gebruikt ivm fruitzuuren, moet hier erg zorgvuldig en nauwkeurig meegewerkt worden.) 

ENZYMATIC PEELING
Kan voor elk huidtype worden gebruikt, doch is minder geschikt voor de zeer gevoelige huid. Bij dit type peeling/lysing worden de dode huidcellen van de hoornlaag verwijderd door middel van twee eiwitsplitsende enzymen, nl. papaïne uit de papayavrucht en bromelaïne uit de ananas. Enzymatic peeling is in poedervorm en bevat tevens een geringe hoeveelheid puimsteen.

SCRUB CREAM
Scrubcream kan als peeling bij elk huidtype worden toegepast. De peelende substantie is puimsteen van een hoge fijnheidsgraad. Toegevoegd azuleen werkt extra verzachtend.

SCRUB CREAM SENSITIVE
Dit is een zachte peeling voor de tere en gevoelige huid op basis van een gedroogde zeealg. Voor een extra verzachtend effect is azuleen toegevoegd.

SCRUB CREAM BODY
Scrubcream body is voor een effectieve lichaamspeeling, eveneens op basis van puimsteen, nu met een iets grovere fijnheidsgraad. Ook hier is azuleen ter verzachting toegevoegd. 0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807