Home
salon impressie
Prijzen
Producten
Reiniging
Scrub's
Dag-nacht verzorging
Oog verzorging
Masker's
Specialiteiten
Cosmetica Heren
Actie's
Cadeaubon
Openingstijden
Contactformulier
contact


COLLAGEN EMULSION
Een hydraterende emulsie, waarbij collageen vochtverlies via de huid afremt en daardoor huidverslapping en rimpelvorming tegengaat. Avocado-olie, rijk aan vitaminen en een hoog fytosterolgehalte, activeert de bindweefselstofwisseling. Bevat tevens vitamine E. Bestemd voor elke huid met een droge tendens. De emulsie heeft een soepele textuur en trekt snel in.

REVITAL EMULSION
Deze emulsie is speciaal bestemd voor een droge huid, die tevens in een slechte conditie verkeert, kortom voor een huid die extra verzorging vraagt. Collageen zorgt voor een betere hydratatiegraad en sojapeptiden (gehydrolyseerd soja-eiwit) stimuleren, via een sterk verhoogd zuurstofverbruik, in hoge mate de celstofwisseling, leidend tot een algehele vitalisatie van de huid. De huid knapt zienderogen op. De crème is geschikt voor alle leeftijden, heeft een soepele textuur en trekt snel in.

VITACARE TOTAL FACE & BODY CARE
Een zeer verzorgende total face & body emulsion, geschikt voor alle leeftijden en voor elk huidtype, samengesteld uit hoogwaardige plantaardige oliën, waaronder avocado-olie, rijk aan vitamine, lechtine en fytosterolen. Ook zeer geschikt na het scheren.

QUICK LIFT
Dit is een actief serum met snel intredende werking bij de bestrijding van rimpels en gelaatslijntjes. Het actieve ingrediënt is Fiflox BTX, een combinatie van werkstoffen waarin zuurstof is opgelost. Fiflox BTX penetreert snel in de huid en heeft een drievoudige werking. Het ontspant de fijne gelaatspiertjes op basis van een botulineachtige werking, het verstevigt de huid door micelvorming tussen de lipofiele lagen van de huid en geeft zuurstof af aan de cellen, waarbij koolzuur wordt verdrongen en dus een betere celstofwisseling plaats vindt. Fiflox BTX is onschadelijk en heeft geen irriterende of allergische bijwerkingen. Het anti-rimpel effect is snel zichtbaar, houdt geruime tijd aan en geeft bij langer gebruik blijvend minder (diepe) rimpels. 
 

DéCOLLETé REJUVENATING CREAM
Deze zachte crèmegel is voor de verzorgende behandeling van hals- en décolleté huid. Een zeer actieve werkstof, met name een biopolymeer van chitine/betaglucan verhoogt de elasticiteit en stevigheid van de huid, werkt sterk hydraterend, stimuleert de celstofwisseling en verbetert in aanzienlijke mate de huidstructuur. Het polypeptide Argireline geeft met een botulineachtige werking een glad huidreliëf, terwijl Vitamine E zorgt voor een anti-ageing werking. De huid wordt zichtbaar jonger en stralender en het effect is langdurig. 
 

ALOë VERA CONCENTRATE
Voor de normale/gecombineerde huid. Werkt hydraterend, kalmerend en helend.
 

AZULEN CONCENTRATE
Voor de gevoelige en onzuivere huid. Werkt verzachtend en antiseptisch.

COLLAGEN CONCENTRATE
Voor de vochtarme huid. Werkt hydraterend.
 

RETINOL CONCENTRATE
Voor de rijpere, verslapte en verhoornde huid. Vitamine A concentraat activeert de celdeling, stimuleert collageenvorming en gaat overmatige verhoorning tegen. De huid wordt steviger en voelt zachter aan.

REVITAL CONCENTRATE
Voor de huid met een droge en slechte conditie. Bevat sojapeptiden en collageen. Werkt hydraterend en stimuleert de celstofwisseling.
 

VITAMINE E CONCENTRATE
Voor de rijpere huid en een huid met teleangiëctasie. Vitamine E verbetert de doorbloeding van de huidcapillairen, bevordert de celdeling, bestrijdt vrije radicalen en draagt bij aan een betere hydratatie van de huid.0645026807  |  info@schoonheidssalonesther.nl 
Hoogewaard 205 2396 AS Koudekerk aan den Rijn 0645026807